Andre the Giant

Den här sloten baserar sig såklart på den klassiska fribrottaren från 80-talet med samma namn. Spelet följer också temat till punkt och pricka, då den utspelar sig i ringen och det spelas tung hårdrock i högtalarna. Symbolerna är på samma tema och du ställs mot Andres motståndare i ringen.

Grundläggande info

Andre the Giant är rätt klassiskt upplagd med fem hjul och 25 vinstlinjer. Du ställer själv in myntvärdet mellan 0,01 och 25. Dessutom kan du justera både hur många vinstlinjer du ska spela på och hur mycket du går in med varje gång. Spelets teoretiska återbetalningsprocent till spelarna, RTP, ligger på 96 %. Spelet har en mindre fast jackpott på 5000 mynt. Om du har ställt in ett högt myntvärde kan det ge riktigt fina vinster. För att ta hem maxvinster handlar det om att snurra fram fem wrestler-symboler i följd.

Symboler och funktioner

Symbolerna är som sagt inspirerade av wrestlingtemat. De vanliga vinstsymbolerna som ger lite mindre vinster är Andres huvud, en boxningsring, en domare, biljetter, boxningsmasker och boxningsskor. Andre själv är spelets wild-symbol, det är dessutom en expanderande sådan. Får du den här symbolen på hjul 2 eller 4, så kompletterar den vinstlinjer genom att ersätta andra symboler. Eftersom det är en expanderande funktion kan den täcka hela hjulet och göra dina vinstchanser gigantiska. Det symboliseras av en fly förbannad wrestler som kommer in och halvt sparkar sönder spelplanen.

Bonusspel

Andre the Giant har ett mycket roligt bonusspel och extra roligt blir det eftersom du får chansen att spela det redan efter att ha gjort 10 free spins. Dessa free spins kan du exempelvis tillgodogöra dig genom att ta del av välkomsterbjudanden på olika nätcasinon. Det ger dig gratischanser att vinna. Under tiden du gör dina free spins ska du, förutom att ta hem kontantvinster, samla på dig olika attacker. Dessa grepp och slag går sedan att använda i bonusspelet. När bonusspelet startar får du välja mellan tre ikoniska motståndare till Andre. Det handlar om Voltage van Zandt, Flame Bro och Jimmy Iron Legs. Du blir Andres coach eftersom det är ditt uppdrag att förse honom med anfallsstrategier i matchen. Ju fler attacker du har samlat på dig, desto större är chansen för Andre att vinna matcherna.