Alice's Wonderland

Alice's Wonderland är givetvis baserat på den klassiska sagan skapad av Lewis Carroll redan 1865. Och sagan håller fortfarande vilket inte minst bevisas i denna spelautomat. Även här följer du Alice äventyr i den magiska världen. I sloten stöter du på originella figurer som Den galna hattmakaren och Den vita kaninen. Spelet kommer från den utvecklaren Ash Gaming och erbjuder ett inbjudande ljud och fantasifull grafik.

Detaljer i spelet

Spelet består av 20 linjer och 5 hjul och är mycket flexibelt för dig som spelare. Du kan anpassa dina insatser utifrån ditt eget tycke. Du kan satsa allt mellan 1 cent och 25 euro per spelad linje. Symbolerna är inspirerade av de klassiska karaktärerna där Alice är wild-symbolen och den galne hattmakaren är scatter-symbolen. Genom att snurra fram Alice-symbolen får du en värdefull symbol som kan ersätta övriga symboler. Tre scatter-symboler tar dig in i ett spännande bonusspel. Det heter Tea Party där du ska välja en partner för ditt tedrickande. Valet är viktigt eftersom din karaktär ska dricka klart teet så fort som möjligt för att få största möjliga bonus. Det gäller därför att värdera vem som dricker sitt te snabbast.

Ett annat bonusspel låses upp genom att få kaninhål-symbolen till hjul 3. Då samlar du bonusar i ditt långa fall ner i kaninhålet. Det finns dessutom ett tredje bonusspel. Samlar du minst tre kaniner på hjulen har du chansen till gratissnurr. Den stora fördelen med Alice's Wonderland jämfört med manga andra slots är att den har en progressive jackpot. Den kan alltså växa sig enorm och du kan ta hem den. Den låses upp i Tea Party-spelet. Håll koll på om det adderas mer socker i tekoppen.

Var finns spelet?

Alice's Wonderland finns på casinon som Betsson, Unibet och Vera & John. Där kan du ta del av välkomsterbjudanden och ta hem den åtråvärda jackpotten.