A night in Paris

A night in Paris, eller En natt i Paris på svenska, är den fantastisk spelupplevelse och en innovativ spelautomat. Självklart utspelas den i Frankrikes huvudstad, tillika en av världens mest mytomspunna städer, Paris. Ditt uppdrag som polis och stadens skyddsvakt är att skydda staden från att tjuvar stjäl värdefulla tavlor från de exklusiva museerna. Du får hjälp att klara dina uppdrag genom att snurra hem polisbrickor. Dessa kan hjälpa dig att ta dig vidare i spelet och vinna pengar. Spelet är utvecklat av välkända Betsoft Gaming. Spelet är ganska typiskt för Betsoft, är enkelt men med världsledande grafik och ljud. Det innehåller 30 vinstlinjer och fem hjul med tre rader vardera.

Speldetaljer

Vinstsymbolerna är såklart på temat Paris och Frankrike, såsom Eiffeltornet, croissants och ett kärlekspar. Genom att snurra fram minst tre polisbrickor i sloten får du tillgång till fler free spins. Dessa ger dig extra chanser till vinster. Du tar med dig insatsen från huvudspelet in i gratisrundorna. Ett annat mål är att få spela bonusspelet Fast i museet. Detta uppnår du genom att snurra hem tre bonussymboler, gestaltat av värdefulla tavlor. Du blir då automatiskt omdirigerad till bonusspelet. I museet ska du skydda de mest värdefulla objekten från de klåfingriga tjuvarna. Du väljer mellan en vas, en tavla och en byst. RTP ligger på 96 %, vilket är en bra siffra.

Så här spelar du

Du kan först testa på spelautomaten som gratisversion för att komma in i det. När du sedan vill vidare finns du välkomsterbjudanden att ta del på flertalet casinon för att få en kickstart i spelandet. Hur mycket du vill satsa är mycket flexibelt, allt mellan 1 och 150 euro är godtagbart. Högsta vinsten är på 100 000 mynt vilket motsvarar 50 000 euro. Ett tips är att vara smart i hanterandet av dina free spins. De kan vara värda att spara på ibland. A night in Paris kan spelas på Iphone, Ipad och Android.